Hoe was uw verblijf in Fairway?
Deel uw ervaringen

Schrijf een review


Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Beoordelingen Fairway

Beoordelingen Fairway 2022

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren ( gebaseerd op 1 beoordelingen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Recente Reviews

Perfect huisje op mooie locatie

Rated 5 out of 5
12 april 2022

Goed uitgerust huis met veel licht door de grote ramen. Goed uitgerust met appratuur etc. Mooi uitgangsplek voor fietstochten en wandelingen. Fijn dat er 2 prima fietsen zijn.

Ab en Tine

Antwoord van Winterswijkvakantiehuisje

Bedankt. Fijn om te horen

Beoordelingen Fairway 2021

reviews fairway 2021

Comfortabel huisje voor een relaxte vakantie

Een heerlijke vakantie ook voor de 2 honden in een vakantiehuis waar je welkom bent.
Alles is aanwezig om je het naar je zin te maken. Het huis is van alle gemakken en informatie voorzien. Zelfs een zaklantaarn om niet in het stikke donker te hoeven lopen als je nog even de honden moet uitlaten. Kortom een vakantiehuis om weer terug te komen.
Laurette de Vries
14 oktober 2020

Heerlijk huis in een prachtige omgeving!

Heerlijke vakantie in een ruim huis met prachtige omsloten tuin. Compleet met 2 fietsen een zeer ruime inventaris.
Prachtige omgeving en lekker wijn geproefd op de nabij gelegen wijngaard. leuke tochtjes gemaakt in de omgeving. Leuk centrum met vele terrassen.
Wybo en Belinda Jurgens
23 september 2021

Fijn en compleet vakantiehuisje in prachtige omgeving

Het fijne vakantiehuisje van Luc en Saskia is van alle gemakken voorzien. Een complete keuken (incl. vaatwasser), wasmachine en droger, interactieve tv, fietsen en veel informatiefolders over de omgeving. Daarnaast is de badkamer modern ingericht en schoon. Buiten heb je een prachtige tuin met veel zitmogelijkheden (stoelen met kussens aanwezig) en door middel van de horren houd je ’s avonds de muggen buiten. Het huisje heeft een ruime woonkamer en boven zijn drie slaapkamers met plek voor zes personen. Vanaf het park, dat langs een golfbaan ligt, loop je zo de Dottenkroe in en zijn meerdere loop- en fietsroutes mogelijk om de omgeving te verkennen. Communicatie met Luc en Saskia verliep ook goed. Helaas waren wij er ten tijde van de lockdown en waren de culturele bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving gesloten. We komen daarom graag nog eens terug om ook dit te ontdekken!
Familie Goossens
3 juni 2021

Een mooi en zeer comfortabel vakantiehuis met een fraai aangelegde tuin.

Aangenaam verblijf gehad in een fijne vakantiewoning gelegen in prachtige omgeving.
Peter de Jong
21 mei 2021

Genieten met volle teugen

Wat een fijn natuurhuis(je). We hebben enorm genoten van ons verblijf in Fairway. Een ruim en gezellig vakantiehuis met alles erop en eraan. Wij waren met 6 volwassenen en genoten elke dag van de tuin, de vogels en de eekhoorntjes.
In een prachtige omgeving is het daar heel goed toeven!!! Een aanrader!!!
Riek Breedijk
28 augustus 2021

Uitstekend

Ruim en praktisch ingericht huis. De tuin is helemaal privé qua zicht. Vrij dichtbij staan er andere huizen van dezelfde soort. Als de buren met een clubje buiten zitten te kletsen, is dat wel wat hoorbaar.
Claar
25 augustus 2021

Heerlijk verblijf in een comfortabel vakantiehuis

We hebben het reuze naar ons zin gehad. Het huis is erg compleet. Heerlijke tuin met zonwering en veel privacy. Heerlijk gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving. Een aanrader voor iedereen die een comfortabel vakantiehuis zoekt. We komen volgend jaar terug.
Cobie Dumas
16 augustus 2021

Heerlijk verblijf

We hebben een heerlijke week gehad. Fijn huisje met een heerlijke tuin. Helaas wel wat regen gehad. Vanuit het huisje loop je zo de natuur in. Heerlijke fietstochten gemaakt.
Sascha
5 mei 2021

Beoordelingen op Natuurhuisje.nl

Chat openen
1
Kunnen we u ergens mee helpen?
Winterswijkvakantiehuisje.nl
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Stel uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.