Fietsen in de Achterhoek
meer dan 400 km paden

Fietsen in de Achterhoek


De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en veelzijdige fietsroutes. Fietsen in de Achterhoek is daarom ook zeker iets wat je een keer gedaan moet hebben.

In omgeving Winterswijk vindt je het ene na het andere verrassende mooie plekje. Een landschap dat je blijft verbazen. Even op adem komen en genieten van wat lekkers bij één van de rustpunten voordat je de omgeving verder op de fiets gaat verkennen.

Een afwisselend decor, waarin grasland overgaat in houtwallen en waarbij je je blijft verwonderen over de lichtinval in één van de vele bossen die Winterswijk rijk is. Niet voor niets is onze gemeente benoemd tot Nationaal Landschap. De ideale plek om fietsend te ontdekken. Geniet van het sfeervolle centrum en het mooie coulissenlandschap in het buitengebied. Imposante scholtengoederen, sfeervolle wijngaarden, gezellige theetuinen en rustpunten bij de boer. Zowel figuurlijk als letterlijk grenzeloos genieten, want er zijn verschillende routes die de Duitse grens overgaan.

 

U kunt natuurlijk gewoon op uw fiets stappen en vertrekken. U ziet vanzelf waar u uit komt en de bewoners van de buurtschappen helpen u vast als u het even niet meer weet.

 

Fiets u liever met een fietskaart of met behulp van GPS dan kunt u ook de volgende fietsapp downloaden. Bezoek de volgende website  www.fietsnetwerk.nl en download de app. Wij hebben ook een paar leuke fietsroutes voor u klaar liggen.

 

U kunt ook de Achterhoek routes app downloaden uit de App store en Google play.

 

Chat openen
1
Kunnen we u ergens mee helpen?
Winterswijkvakantiehuisje.nl
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Stel uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.