Disclaimer

Algemeen
Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door Winterswijkvakantiehuisje. Winterswijkvakantiehuisje heeft veel zorg en aandacht besteed aan de inhoud van deze site. Zij kan echter geen garanties geven met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de gegevens die u op deze site kunt vinden.

Auteursrechten
Alle inhoud op deze website behoort toe aan Winterswijkvakantiehuisje en mag niet zonder schriftelijke  toestemming worden gereproduceerd of gebruikt anders dan voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website zonder schriftelijke toestemming te verspreiden in welke vorm dan ook.  Dit geldt voor tekst, fotomateriaal, logo’s en html-codes.

Aansprakelijkheid
Winterswijkvakantiehuisje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen die het gebruik van deze gegevens kan hebben.  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.
Hyperlinks op deze website kunnen leiden naar websites en/of servers die worden onderhouden door anderen . Winterswijkvakantiehuisje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de informatie waarnaar op deze website wordt verwezen.

Persoonsgegevens
Als u zich op de site van Winterswijkvakantiehuisje aanmeld voor het ontvangen van nieuwsberichten kunt u ervan uit gaan dat deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden aangeboden. Op de website van Winterswijkvakantiehuisje wordt wel bijgehouden welke pagina’s het meest bezocht worden.

Algemeen
Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door Diergeneeskundig Centrum Winterswijk. Diergeneeskundig Centrum Winterswijk heeft veel zorg en aandacht besteed aan de inhoud van deze site. Zij kan echter geen garanties geven met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de gegevens die u op deze site kunt vinden.

Auteursrechten
Alle inhoud op deze website behoort toe aan Diergeneeskundig Centrum Winterswijk en mag niet zonder schriftelijke  toestemming worden gereproduceerd of gebruikt anders dan voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website zonder schriftelijke toestemming te verspreiden in welke vorm dan ook.  Dit geldt voor tekst, fotomateriaal, logo’s en html-codes.

Aansprakelijkheid
Diergeneeskundig Centrum Winterswijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen die het gebruik van deze gegevens kan hebben.  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.
Hyperlinks op deze website kunnen leiden naar websites en/of servers die worden onderhouden door anderen . Diergeneeskundig Centrum Winterswijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de informatie waarnaar op deze website wordt verwezen.
Persoonsgegevens
Als u zich op de site van Diergeneeskundig Centrum Winterswijk aanmeld voor het ontvangen van nieuwsberichten kunt u ervan uit gaan dat deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden aangeboden. Op de website van Diergeneeskundig Centrum Winterswijk wordt wel bijgehouden welke pagina’s het meest bezocht worden

Chat openen
1
Kunnen we u ergens mee helpen?
Winterswijkvakantiehuisje.nl
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen? Stel uw vraag en wij reageren zo snel mogelijk.